Rólunk

Szuper Csemege Kft

Kedves érdeklődő!

Engedje meg , hogy bemutatkozzam és bemutassam a cégünket. Weisz István vagyok a Szuper Csemege Kft ügyvezetője. A Kft fő tevékenységi köre az élelmiszer jellegű kiskereskedelem. Az én 26 éves szakmai tapasztalatom alapján az élelmiszer kereskedelem egyik legfontosabb eleme a friss pékárú, melynek forrón nincs párja. Ezért is nyitottuk meg 2015 decemberében saját sütőüzemünket Bácsalmáson.

Jelenleg mind az öt üzletünkben saját péktermékeinket forgalmazzuk. Naponta többször várjuk forró kenyérrel, friss pékárúval és helyben sütött pogácsákkal vásárlóinkat.


Szenvedélyünk a kenyér

A péksütemény iránti szenvedélyünk határozza meg munkánk és a hely szellemét. Nagy gondossággal készítjük termékeinket. Számunkra a jó kenyérhez elengedhetetlenek a kiváló alapanyagok és a gondossággal végigvitt készítési folyamat. Amennyiben lehetőségünk van rá, a helyi termelőktől szerezzük be az alapanyagokat, így például a lisztet és a tejet is.

Az egészséges táplálkozás, az egészséges élelmiszerek határozzák meg életünket. Termékeinkben a természetes kovász és a hosszú érési idők egyedülálló karakteres ízeket és különleges eltarthatóságot biztosítanak. Péksüteményeinknél is a legjobb minőségű alapanyagot használjuk, mely párosul a szigorú technológiai fegyelemmel.

Jelenleg több mint 130 fajta péksüteménnyel és kenyérrel várjuk kedves vásárlóinkat.

Ismerd meg csapatunkat

Pékségünk remek csapata olyan emberekből áll, akik csak önökért dolgoznak.

Weisz István

Ügyvezető

E-mail: szupercsemege@gmail.com

Ifj. Weisz István

Kereskedelmivezető

E-mail: weiszcsemege@gmail.com

Csima László

Üzemvezető / Weisz Pékság

E-mail: csima.laszlo@gmail.com